Unik dörrlösning i Willys nya butik

När Willys öppnar upp sin nya butik i Habo, är lokalens 37 dörrar ett resultat av Doorways unika dörrhanteringskoncept. – Det blev en väldigt smidig process för oss, helt utan synkronisering av flera olika aktörer, säger Gärahovs Byggs projektchef Ola Svedberg.

Fin bildFin bild

I området Kärnekulla i Habo, strax norr om Jönköping, pågår ett stort utvecklingsprojekt med bland annat skola, idrottshall, radhus och bostadsrätter. De boende kommer också att ha nära till en ny Willys-butik, i en lokal på cirka 3 500 m². Byggherren Tosito anlitade Gärahovs Bygg för uppförandet av butiken och de undersökte i sin tur möjligheten att hitta en smidig lösning för lokalens dörrar. Valet föll på det helhetskoncept som erbjuds av Doorway – ett koncept som man är ensamma om i branschen.
– Vanligtvis får vi beställa dörrarna själva och hantera den leveransen. Därefter har du kontakt med flera andra aktörer, bland annat med låsfirman som ska hantera låsen och hantverkare som ska montera dörrarna. Doorways erbjudande kändes intressant, eftersom du får en kontakt för hela dörrprojektet, från start till mål, säger Gärahovs Byggs projektchef Ola Svedberg.

Fin bildFin bildFin bildFin bild

Smidigt och tryggt – även efter öppning
Totalt innefattade projektet 37 dörrar med både in- och utvändiga ståldörrar, samt invändiga trädörrar. Doorway anlitades för att sköta hela kedjan från leverans till lås och montering.
– Det blev en väldigt smidig process för oss, helt utan synkronisering av flera olika aktörer. Doorway tog fullt ansvar för samtliga moment och de hade ju även möjlighet att vara med i projekteringsfasen för att komma med förslag från start, säger Ola Svedberg.
‍När Willys nya butik öppnar upp för de första kunderna, kan Gärahovs Bygg också vara fortsatt trygga med helhetskonceptet. Doorway är den enda garantikontakten som beställaren behöver.
– De har en tydligt och smidig lösning som vi tror mycket på framöver, konstaterar Ola Svedberg.

Fin bild

Mer information

Verkar detta intressant? Prata med en av våra experter:

Inköpsansvarig

Marcus Göthberg

010-182 03 02

Maila