Om Doorway

Doorway är en del av Prosero, Nordens ledande säkerhetsföretag med verksamheter inom en rad olika branscher. Exempel är entrélösningar samt nyproduktion av bostäder, kontorslokaler och vårdbyggnader.

Med Doorway gör du din vardag enklare oavsett om du är ute efter brandskyddsklassade dörrar, ljudisolerade dörrar eller inbrottsklassade dörrar för bostäder, kontor eller offentliga miljöer. Vi tar hand om alla dörrar och krav, inklusive lås och beslagning samt partier med tillhörande dörrar.

Se oss som en partner för hela din dörrmiljö, någon som tar hand om det du inte hinner, vill eller kan göra. En spikrak väg genom hela processen. Med andra ord är det inte dörrar, partier, lås eller beslagning du köper. Rätt saker hamnar förstås i hålet i väggen, men det är i totallösningen som den stora vinsten ligger för dig som kund. Tid över till annat och en partner som högprioriterar din dörrmiljö. Vi finns till för att underlätta ditt projekt, oavsett om det gäller nyproduktion, ombyggnad eller service.